| Faqe:
1
..
21
22
23 |
| Autori: |
Subjekti: Si ndiheni ne kete moment ... |
Lynkessta
Anetar i besuar

Postime: 552
Regjisturar me: 29-6-2010
Vendndodhja: Ny
Antar offline
|
|
Ahahahaahah vall edhe une qat isha tu mendu jo hise po nje pag mujore se veq e une e ti shtet en veti jem ktu hahahahaah
Mire e ki ska met edhe kush mem votu edhe me kon ktu,ty tkishin votu krejt kan simpati per ty e kisha humb ma mire mos e qil ...... se sen i perballoj
humbjet jom msu veq me fitu
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Postime: 3016
Regjisturar me: 9-9-2009
Antar offline
|
|
ahhahahhahahah,vazhdoj....duke qeshur..............,po valla bile ka 500 euro me na ba kaj rroge nuk kish qen keq
Lynkessta -Besi shtet n'veti
ahhahah,jo bre sum kishin votu mua,kush te tha ty qe kan simpati per mu se?
Ushtri Çlirimtare lufton motra e vllau
Plumat drejt nshkije e ni bes te All-llahu.
|
|
|
Lynkessta
Anetar i besuar

Postime: 552
Regjisturar me: 29-6-2010
Vendndodhja: Ny
Antar offline
|
|
Ahahahahaha valla cfar 500 Euro shume bre bes pse a mos punum bafqe na a arra me na jep 500 ahahahahah tu nejt e tu fol budallakija ktu :P:p
Po bre bash shtet ne veti per momentin jem .....
PLot bre kan simpati aq sa kam lexu plot do shok e shoqe i kishte e simpatizus qe te komplimentojne......
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Postime: 3016
Regjisturar me: 9-9-2009
Antar offline
|
|
hahaha,jo bre sjan sen 500 euro,hargjohen shpejt,duhet me pagu,ujin,mbeturinat,rrymen,etj etj.ahhahahha
Paj i kam bere do shok e do shoqe,nuk e di as vete si,por une nuk ja prishe askujt dhe per kete ndoshta e kam mire thuajse me te gjithe.
Ushtri Çlirimtare lufton motra e vllau
Plumat drejt nshkije e ni bes te All-llahu.
|
|
|
identiteti
Anetar i rregullt

Postime: 351
Regjisturar me: 5-1-2010
Antar offline
|
|
Shume keq,nuk gjeta njeri ketu ne diskutime,mbeta fill i vetem,prandaj,edhe pse e gjeta kohen te jam"pran jush",me duhet te ik....Por nuk mundem me ik
pa ju pershendetur:
Tung per juve....
|
|
|
PeacePlako
Anetar i rregullt

Postime: 436
Regjisturar me: 24-10-2009
Antar offline
|
|
me medyshje dhe dembel ne kulm... te behem gati tani per pune, apo icik me vone lol...
|
|
|
| Faqe:
1
..
21
22
23 |