| Faqe:
1
2
3
4 |
| Autori: |
Subjekti: AC Milan - Manchester United |
gimche
Anetar i rregullt

Postime: 225
Regjisturar me: 21-10-2009
Vendndodhja: Prishtinė
Antar offline
|
|
AC Milan - Manchester United
Nė tė kaluaren kėto dy skuadra janė pėrballur shumė herė, vlen tė permendet pėrballja e fundit e ketyre dy skuadrave ishte nė gjysmėfinale tė Liges sė
Kampionėve nė sezonen 2006-2007 aty u kualifikua Milano. Nė ndeshjen e parė nė Old Trafford fitoj Manchester United me rezultat 3:2 mirpo nė ndeshjen
e kthimit Milan siguroj plasmanin nė Finale tė Liges sė Kampionėve duke e mposhtur Manchesterin me rezultat 3:0 dhe me rezultat tė pėrgjithshėm
5:2.
Keto dy skuadra edhe nė tė kaluaren kanė zhvilluar duele vlen tė permendet 1/8 e finales nė sezonin 2004-2005 kur Milan fitoj tė dyja ndeshjet me
rezultat identik 1:0 dhe rezultat tė pėrgjithshėm 2:0
Ēka mendoni se do tė sjell ky duel, nė dy tė kaluarat ishte Milan ajo qė e eliminoi Manchesterin, a pritni tė ndodhė e kunderta apo prapė Milan do tė
kualifikohet?
Si e shihni formen aktuale tė dyja skuadrave?
Ardhja e Beckhamit a do ti ndihmoj Milanit nė ndeshje kundėr ish-skuadres sė tij?
|
|
|
endissi
Denuar
Postime: 1335
Regjisturar me: 1-10-2009
Antar offline
|
|
Shume thjeshte pergjigja, tradita vazhdon!
|
|
|
Gjergji
|
|
Besoj se fiton Manchesteri. Ka me kompozitet se sa Milani.
Ndeshja e pare luhet ne Milano dhe e dyta ne Manchester. Besoj se kjo favorizon Red Devils.
"For you I was born, for you do I have life, for you will I die, for you am I now dying" ~ Mįrquez
|
|
|
alban
Anetar i besuar

Postime: 613
Regjisturar me: 16-11-2009
Antar offline
|
|
Manchester pėr momentin ėshtė mė i mirė se AC Milan... kėshtu mendoj unė
|
|
|
Samir
Anetar i nderuar

Postime: 1725
Regjisturar me: 15-9-2009
Vendndodhja: Gjermani
Antar offline
|
|
Ndeshje shume e veshtire. Mendoj se do te fitoj skuadra qe ne dy ndeshjet do te jete ne forme me te mire.
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Postime: 591
Regjisturar me: 4-9-2009
Vendndodhja: Kaēanik
Antar offline
|
|
AC Milan
Kur linde qave, por tė tjerėt qeshėn. Jeto nė mėnyrė tė atillė qė, kur tė vdesėsh, ti tė shkosh i qeshur, kurse tė tjerėt tė qajnė pėr ty.
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Postime: 3213
Antar offline
|
|
Sa dipllomatik ky komenti! Thuaj te verteten qe preferon te fitoje milani!! :P
|
|
|
mirakulous
|
|
Shoh njerez qe mendojne se man u do fitoi, por gjithesesi isha i vetmi qe votova per to. Cudi....
[Modifiko 29-12-2009 nga mirakulous]
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Po interist!!! :P
|
|
|
mirakulous
|
|
Se kam un fajin se ka skadu milan. Mos u nxej me ne interistet se u beme kampion. 18 vjet s'ishte pritje e shkurter. Tani me duket do e fitojme 18
vjet me rradhe
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Nje teori interesante i rendiste bukur, australopiteku, homo habilis, homo erectus, homo sapiens, homo interistum, homo sapiens sapiens, homo
milanistum!!
Silver Charles Screen Darwin.
p.s haha mjafton ta besosh qe do fitoni per 18 vjet, eshte me e vertete teoria e asaj shkencetares aty larte!! 
|
|
|
mirakulous
|
|
Haha ca teorie subjektive qe qeka kjo. Ka shume te meta Si ka ndare
austrolopiteket ne 2 nendeget afrikanus dhe afarensis!!! tsk tsk tsk jo kshu zonjusha shkencetare.
Nejse, ja 4 a 5 vite po na behen kshu si kot e kot. Cti bejme UCL-se qe sfitojme dot, po serine a e kemi ne xhep(te ai i vogli)!!
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Haha, si ndava se thashe ku di gje ky, se kap, se interist hesapi, dmth dy grade me poshte. 
Pastaj po s'te pelqeu teoria e zonjushes shkencetare, kemi edhe teorine kreacioniste neve: Zoti krijoi interistat, e pa qe si dolen mire dhe krijoi
milanistet!!! Kjo te pelqen me shume??
Edhe mjaft u mburre se s'bejne burrat kshu, qeshin me veshtiresite e te tjereve!!
p.s 
[Modifiko 29-12-2009 nga Silverscreen]
|
|
|
mirakulous
|
|
Kjo tjetra ka mosperputhje historike. Milan u themelu me 1899 kurse inter me 1908. I ke ngatarruar rradhen krijesave te zotit me duket!!
|
|
|
Samir
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Deshira im eshte qe te fitoj Milan, mirepo me vjen keq edhe per tifozet e Manchester...
Me rendesi eshte qe te behet nje ndeshje e bukur dhe ne fund le te fitoj me i miri..... ....perseri koment dipllomatik...
|
|
|
mirakulous
|
|
Un jam me samirin.Ne fund le te fitoi mancesteri, por milan le te kete gjys shprese deri aty nga minuta 35
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Mirakulous, po ve ne dyshim fjalen e zotit dhe plotfuqishmerine e tij?
Do te te sjell "fakte" qe gabohesh, nga autore me fame botnore si ajo e mesipermja, dhe do e shohesh qe gabon. Ajo qe thashe une me larte eshte e
vertete si 2 edhe 2 bejne 5, ti mund te vazhdosh te mos e besosh po deshe, kjo eshte sepse je i lig dhe nje i pafe, po pune per ty, je ti qe parajsen
kuq e zi s'do e kapesh ndonjehere!!
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Samiri tha "te fitoje me i miri" domethene Milani!! Bravo Samir!! Jam me ty!!!
|
|
|
mirakulous
|
|
HAHA ss(po te therras ss tani e tutje per shkurt, ska se si te keqkuptohet per ndonje gje tjeter kjo nofke e nofkes!!!) e forte kjo. Un parajsen kuq e
zi do e kap, por jo ate qe thua ti, ate sdua ta kap. Do kap parajsen kuq e zi te shqiptarit!! Kishe bere nje konglomerat te bukur aty qe spanonte ja 2
muaj :P
Samir, kjo eshte shenja e dipllomatit te arritur qe je; kur ke 2 veta qe jane me opinione diametrikalisht te kunderta, por te dy thone qe jane me ty.
Bravo
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Te pakten une s'kam probleme me ngjyrat, kuq e zi jam gjithmone, s'me duhet te tradhetoj ngjyrat e atdheut. Car ju ka bere moratti andej nga kanadaja,
qe iu ka bind keshtu, gjithe interista, gjynah. Nejse se secili ka difektet e veta, po mire s'eshte!!! (;P)
Samiri ka simpati per milanin, megjithese mendon se do fitoi manchesteri.
|
|
|
mirakulous
|
|
Pse kush tjeter nga ketej esh interist?
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Gjergji
|
|
|
Samir
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Silverscreen, Mirakulous! Ju ishit arsye perse une u shpreha ne menyre dipllomatike..
Perseri e them le te fitoj me i miri..pra..... skuadra qe fillon me shkronjen M.......................................(perdora me shume pika qe mos
mendoj dikush se pikat flasin per kete apo ate skuader... )
|
|
|
mirakulous
|
|
Me M? Po nuk lun mynihu o samir ;(
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Sa i poshter qe je Samir!! Skuadra qe fillon me M............... , thjesht s'do
t'ma prishes as mua as mirakulous-it, por une vazhdoj te mendoj se ti do preferoje te fitonte Milani, megjithese mendon se do fitoi manchesteri. Edhe kjo eshte e vertete si 2 edhe 2 bejne 4, (kesaj rradhe perdora makinen
llogaritese:P)
|
|
|
| Faqe:
1
2
3
4 |