| Faqe:
1
2
3
4 |
| Autori: |
Subjekti: AC Milan - Manchester United |
Silverscreen
Super Moderatore

Postime: 3213
Regjisturar me: 4-9-2009
Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga mirakulous  | Jam tip serioz; skam cte bej. U lodha me duke komentuar humbjet e milanit dhe dobesine e pergjithshme. Dhe me kjevon sot mezi fitoi ne san siro me nje
gol ne shtese, dhe me anullimin e nje goli te rregullt nga kjevo.. Ama skuader eshte kjo?! Sja vlen ta mbash ne goje, prandaj spo i jap aq shume
vemendje 
[Modifiko 15-3-2010 nga mirakulous] |
Thelbi i ceshtjes ishte te flisje per interin jo te komentosh milanin. Ashtu si une mbroj milanin dhe nuk rri te flas per interin, ashtu ishte puna
edhe aty, qe te degjoheshe zeri i interistave qe flasin per skuadren e vet, dhe e mbrojne ate (nga kritikat e giqit). Vertetim i rradhes i sjelljes
interiste, s'mendon te flasi per veten por direkt i shkon mendja se duhet te flasi per humbjet e milanit!! haha...
|
|
|
giqi
Anetar i besuar

Postime: 682
Regjisturar me: 4-12-2009
Antar offline
|
|
Shkelchim, lali tė ka mbet vetėm e kaluara.... Ndoshta e fitoni kampionatin
italian, mbasi qė Inter nė kohė tė fundit tregon dobėsi---
|
|
|
mirakulous
|
|
Me fal, por u ngatarrova se tema eshte per milan dhe jo inter. Me fal, qe ju permbajta. 
Smendoj se ka ndonje sjellje tipike intereste, sepse interistet nuk jane rrace ne vete me tipare te njejta kulturore dhe sjelljeje. Interistet jane
nga cdo cep i botes dhe sillen sipas menyres se vet.
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Eh, mirakulous s'po merremi vesh me duket. Tema eshte per milanin, por ti iu pergjigje komentit tim, koment ku po flisja per dicka tjeter. Nejse, pak
rendsi ka.
|
|
|
mirakulous
|
|
Vertet spo marr vesh....
|
|
|
Fatii
Anetar i nderuar

Postime: 2883
Regjisturar me: 14-9-2009
Antar offline
|
|
Ruajuni mos jepni ndonje Autogoool.......hahaha(pak humor).
|
|
|
Silverscreen
Super Moderatore

Antar offline
|
|
Atehere po ta shpjegoj. Nuk e di ne e lexove chit chatin tim me giqin, por une e akuzova se ishte interist nga qe shante shume milanin, dhe ai u
mbrojt duke thene qe nuk ishte interist por qe shante me shume milanin sepse ne forum kishte me shume milanista se sa interista, dhe kishte qef ti
ngacmonte me shume sepse ishim me shume ne numer, e tha qe interista te deklaruar ishit vetem ti me gjergjin. Ne kete pike iu pergjigja se ne fakt ne
forum edhe milanista te deklaruar ishim vetem dy, vetem se ne pergjigjemi me shume sa i perket milanit, me shume se c'bente gjergji (duke qene se ka
kohe qe s'kalon ketej nga lagja) e ti (qe duket se temat me pak serioze as qe i hap keto kohet e fundit). Prandaj dhe ceshtja ishte te flisje per
interin( ti me gjergjin, si interista te deklaruar qe jeni), jo per milanin, prandaj dhe t'u pergjigja ashtu si t'u pergjigja kur the qe s'i jipje me
rendsi milanit se nuk e meritonte, te shkoi mendja direkt ke sharja e milanit dmth, jo tek mbrojtja e interit.
Po se kuptove dhe tani kot qe me thone zyshe! :P

|
|
|
mirakulous
|
Thread Pruned 17-3-2010 ne 12:11 AM |
mirakulous
|
Thread Pruned 17-3-2010 ne 11:51 PM |
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Postime: 1104
Regjisturar me: 21-6-2010
Antar offline
|
|
i ka dhene shkolle Manqester.
|
|
|
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Postime: 1104
Regjisturar me: 21-6-2010
Antar offline
|
|
e ka dermuar teresisht.
|
|
|
virus-Eulex
Denuar
Postime: 623
Regjisturar me: 5-9-2009
Antar offline
|
|
Sulejmna Bej, he burre. Si s'ma the njehere pse cdo fjalie i kushton nje postim? 
S'me pengon, por jam aq kurioz saqe ndihem kurioz...nejse, desha te them thjesht jam kurioz te di.
Lėreni tė qetė Albin Kurtin! Eulex + Qeveri = bushtėr me plot kėlyshė
|
|
|
| Faqe:
1
2
3
4 |