| Faqe:
1
2
3
4 |
| Autori: |
Subjekti: Dallimi mes Rugoves dhe Milloshovicit? |
Disa
Anetar i nderuar

Postime: 3016
Regjisturar me: 9-9-2009
Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Shkelchim  | Un nuk kam dhe nuk di asnji argument qe ky ka qene antifetar e aq me pak antikombetar.
Ne Islam ndalohet te flitet me hamendje dhe pa argumente, keshtu qe nuk e di cili nga ne po bajm gabim... |
Me veprat qe i ka bere Rugova ka treguar qe eshte krishter dhe anti -kombetare.
O vella ne zemrat nuk ja dime askujte se cfare i ka por ne bazohemi ne veprat e tije,e ai ka vepruar siq veprone nje krishter.
Muhamedi a.s. ka then ne coftese e shiqoni qe nje njeri ka shkuar ne xhami deshmoni se eshte muslimane,sepse ne nuk ja dime zemren e tij ,por ne po
deshmojne ne ate qe po e shofim.
Pra Rugova ka qene ne Vatikan me qindra here kurse kurr se ka vizituar Bashkesin Islame te Kosoves,te pakte bili per Bajram te shkonte por as per
Bajram nuk shkoje ta vizitoje,tjetra ja ka puthe doren papes kjo me islame eshte e ndaluar,ka marr iniciative ta ndertone katedralen ne mes te
Prishtines ku jem 98%muslimane.
Pra krejte keto vepra qe i ka bere Rugova,vime ne perfundime se ky ka qen krishter.
Anti-Kombetare ishte:se e quajti UCK-ne Terorist,kurr nuk e vizitoje familjen e Komandantit Legjendar Adem Jashri,kurr nuk e vizitoje ndonje familje
te deshmorve,invalide te luftese etj.
Shkoje ne vizite te miku i tije i dashure Miloshovice,etje
Keto kene vetem disa pika per ta kuptuar se Rugova ishte anti-kombetar dhe anti-fetare.
Ushtri Ēlirimtare lufton motra e vllau
Plumat drejt nshkije e ni bes te All-llahu.
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Postime: 591
Regjisturar me: 4-9-2009
Vendndodhja: Kaēanik
Antar offline
|
|
Per krejt keto ti je sherby prej gazetave antirugoviste ose ma sakt prej Epokes se Re. Gazeta Epoka e Re asht gazete adolesntesh besome. Per te te
bind merr dhe shiko gazetart e saj dhe moshat e tyne. Vet po te tregoj personalisht se kur kam qene ne vit te tret gjimnaz kam qen
gazetar-korrespndent i kesaj gazete...
Ne Islam nuk formulohet nje mendim vetem per shkak se sherbehesh prej disa gazetave ose qe ndikohesh nga dikush. Kerkohet argument i kjarte dhe veper
e kjart. Asnjana prej ketyne nuk ka ndodhe me Rugoven. Ai nuk ka dekaru se ka qen katolik dhe nuk ka deklaru se ka qen antikombetar. Veprat qe i ceke
tij nuk jan te mjaftushme per ta etiketu ashtu. Duhet shiku rrethanat dhe kohen per te vlersu veprimet e tij...nese veq pak logjikon i bje ne fije,
por nese gjykon emocionalisht kurr nuk ke me kuptue...
Kur linde qave, por tė tjerėt qeshėn. Jeto nė mėnyrė tė atillė qė, kur tė vdesėsh, ti tė shkosh i qeshur, kurse tė tjerėt tė qajnė pėr ty.
|
|
|
mirakulous
|
|
Jam dakord me shkelchimin. Tema eshte paksa pa lidhje, dhe e kam permendur kete qe ne fillim kur u hap. Por....
|
|
|
identiteti
Anetar i rregullt

Postime: 355
Regjisturar me: 5-1-2010
Antar offline
|
|
Duhet patur parasysh edhe disa gjera te cilat duhen sqaruar:kur sjellim ndonje shkrim dhe pikepamjet tona bijem ndesh me nje popull,kesaj i thone
tradheti.Ne rastin konkret,
kemi te bejme me figuren kulminante te Kosoves(dhe kombit tone ne pergjithesi) Rugoves.Vijne ketu disa forumist dhe fyejn figurat kombetare(ne kete
teme kundrejt Rugoves).Keta"kombetar"gjejne fjale per shpifje dhe vjellin ne te gjitha menyrat mbi figurat e ndritura te kombit tone.Te gjitha keto
mjergullina i bejne"njerzit"te cilet ishin dhe jane te rreshtuar perkrah serbeve.Porse gjithesesi(pasi qe vetveten e quajn shqiptar)jane te demshme
gjithesesi,dhe jane te drejtuara me qellim kunder ecjes se mbare te keti dheut te stermunduar....Keta tradhetar te paguar(per mjergullina)nuk kane te
ndalur,porse megjithate do te jene te humbur,sepse populli gjithmone do te di te dalloj mjergulluesit....
.....Duke etiketuar Rugoven,(dhe figurat Kombetare)juve mohoni nje popull.....
.....E duke e mohuar nje popull,epitetin tradhetar e mbajshit me shendet....
|
|
|
Fatii
Anetar i nderuar

Postime: 2883
Regjisturar me: 14-9-2009
Antar offline
|
|
Rugova me visionin paqesore arriti te beje te pamundshmen te mundshme, ne aspektin politik reflektoi me dinjitet deshiren per liri,deshiren per
Kosoven e Pavarur dhe Sovrane qe ishte synim Kombtare ne ate kohe,LDK -ja me nje vrull te shpejte u be Lidhja me e forte dhe e vetme e SHqiptareve te
Kosoves ku shumica e Popullit kishte besim te plote ne visionin e saj politik.
|
|
|
giqi
Anetar i besuar

Postime: 682
Regjisturar me: 4-12-2009
Antar offline
|
|
Asnjė shqiptar nuk mundet tė krahasohet me njė kriminel siē ishte millosheviēi
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Shkelchim  | Per krejt keto ti je sherby prej gazetave antirugoviste ose ma sakt prej Epokes se Re. Gazeta Epoka e Re asht gazete adolesntesh besome. Per te te
bind merr dhe shiko gazetart e saj dhe moshat e tyne. Vet po te tregoj personalisht se kur kam qene ne vit te tret gjimnaz kam qen
gazetar-korrespndent i kesaj gazete...
Ne Islam nuk formulohet nje mendim vetem per shkak se sherbehesh prej disa gazetave ose qe ndikohesh nga dikush. Kerkohet argument i kjarte dhe veper
e kjart. Asnjana prej ketyne nuk ka ndodhe me Rugoven. Ai nuk ka dekaru se ka qen katolik dhe nuk ka deklaru se ka qen antikombetar. Veprat qe i ceke
tij nuk jan te mjaftushme per ta etiketu ashtu. Duhet shiku rrethanat dhe kohen per te vlersu veprimet e tij...nese veq pak logjikon i bje ne fije,
por nese gjykon emocionalisht kurr nuk ke me kuptue... |
Pike se pari une nuk sherbehem prej asnje gazete,por kete qe thash une nuk e ka then vetem nje gazet apo tv,por kete e dine krejt populli se cfare ka
bere Rugova jan krejte me data .
Eshte e vertet qe ju Rugovistat e kritikoni gazeten Epoka e RE,sepse eshte e vetemja gazete e drejte dhe e guximshme qe i mbrone vlerat kombetare dhe
fetare.
Eshte e vetmja gazete qe ja qete ne sheshe dolloveret,politkanve shqiptare dhe atyre nderkombetare,eshte e vetmja gazete qe e perkerah Albin
Kurtin,eshte e vetmja gazete qe i jep mundesi hoxhollarve te shkruajne per fene Islame,siq eshte rasti me Hoxhen ma te forte ne Ballkane Dr.Shefqet
Krasniqi.
Jam kurreshtar te dije se,a ja dine emrat e ndonjerit gazetar,apo botusit te kesaj gazete?
Auuuuuuu,ti mendone se aq injorant ishte Rugova sa te deklarohet se eshte anti-kombetare dhe anti-fetare?ncncncn
Nuk jan te mjaftushme te shkoshe 100 here ne Vatikan,dhe asnjeher te mos e vizitoshe Perekazin Legjendar,nuk eshte e mjaftushme ta vizitoshe Beogradin
ne vecanti kriminelin me te madhe te ballkanit Milloshovice,e kurr mos ta vizitoshe ndonje famije te deshmorve,invalide te luftes familjet e te
zhdukurve,Bashkesin Islame te Kosoves te pakten kur eshte festa e Bajramit,nuk jan te mjaftusheme ta quash UCK-ne Terorist,nuk jan te mjaftushme te
mbash zgjedhje ne Kosove kur Drenica u djege nga forcat paramilitare serbe,nuk jan te mjaftushem te merresh iniciative ta ndertoshe katedralen mu ne
qender te Prishtines duke e rrenuar shkollen e par shqipe,kurse ne anen tjeter ne muslimant ne munges te xhamive,detyrohemi te falemi ne
shi,balte,bore,ne temperatura te larta.
Nuk jan te mjaftushem keto qe permenda?jojo per juve nuk jan te mjaftushe,a dine per ju kur jan te mjaftushe kur te kishe deklaru vete Rugova,qe
ishte anti-kombetare dhe anti-fetare,kam dro se tipat si ju edhe ate here nuk do te besonin,ju dhe shum te tjere fatketesishte vuani nga verberia.
Me t'mira
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Antar offline
|
|
Me nji fjale ti tregove se je i ndikum nga kjo gazet hehe edhe nuk asht e vertet qe jam rugovist. Mos ban formulim te ngutshem sepse nese mbroj dike
nuk dmth se jam si ai, mirepo un e di qe Rugova ishte President i te gjitheve...
Sa i perket Epokes se Re ajo asht gazet ekstremiste si ne aspektin politik ashtu edhe fetar.
Ndersa un po te them qe kam qen gazetar i kesaj gazete e ti po me pyt se kush jane botusit e gazetart ncncnc
Kur linde qave, por tė tjerėt qeshėn. Jeto nė mėnyrė tė atillė qė, kur tė vdesėsh, ti tė shkosh i qeshur, kurse tė tjerėt tė qajnė pėr ty.
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Shkelchim  | Me nji fjale ti tregove se je i ndikum nga kjo gazet hehe edhe nuk asht e vertet qe jam rugovist. Mos ban formulim te ngutshem sepse nese mbroj dike
nuk dmth se jam si ai, mirepo un e di qe Rugova ishte President i te gjitheve...
Sa i perket Epokes se Re ajo asht gazet ekstremiste si ne aspektin politik ashtu edhe fetar.
Ndersa un po te them qe kam qen gazetar i kesaj gazete e ti po me pyt se kush jane botusit e gazetart ncncnc |
O vella po te pyse sepse une punoje ne kete gazete,dhe pake me heret e pyta nje gazetare se a ka punuar X personi ketu ne Epoken e Re,tha jo,d,m,th
fjala ke per ty.
|
|
|
Fatii
Anetar i nderuar

Postime: 2883
Regjisturar me: 14-9-2009
Antar offline
|
|
Disa,
e paske zene me fakte SHkelqimin,ndoshta ka qene punetore sekrete i gazetes.
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Antar offline
|
|
hahahah sa kam qesh o sa kam qesh...
Disa me kishe than ne pv se jam genjeshtar, ndersa edhe Fatii po ironizon me mu ne lidhje me faktin se a kam qene a jo punetor i gaztes Epoka e Re. Un
nuk e di kend e keni pyet aty mirepo e verteta asht se edhe Muhamet Mavraj edhe Sadik Zeqiri e dijn kete se un kam punu nji kohe korrespondent nga
Kaēaniku dhe plus kam pas shkrime te stilit te analizave ne aspekt politik dhe fetar.
Ne vazhdim po e publikoj nje email qe ma ka dergu Sadik Zeqiri ne kohen kur me kan dhan driten e gjeleber me fillu me shkru:
From: sadik zeqiri (sadikzeqiri@yahoo.com)
You may not know this sender.Mark as safe|Mark as junk
Sent: Friday, October 08, 2004 7:29:56 AM
To: kika_53@hotmail.com
z. Shkelqim, une qe po te shkruaj jam sadik zeqiri drejtor finaciar i gazetes "Epoka e re"
emailin tuaj e kemi marre dhe ne mendojme qe ti te fillosh te shkruash per neve, pra per gazeten "Epoka e re", por shkrimet te kene karaketin
serioz.
respekt sadik zeqiri
Nr. Tel. +377 (0) 44 127 434
e-mail: sadiku@epokaere.com
sadikzeqiri@yahoo.com
http://www.epokaere.com
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Antar offline
|
|
Ndersa shume shpejt do t'i skanoj edhe shkrimet edhe do t'i publikoj ketu sepse te etiketosh dike pa fakte qe asht genjeshtar, ne Islam asht e
ndalueme dhe denohet me sheriat. E qysh denohet shpifesi me Sheriat besoj qe e din anetari Disa...
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Antar offline
|
|
Edhe harrova te shtoj qe dul ne sheh se je i ndikum nga kjo gazete per faktin se je punetor aty, ndersa ma heret the qe nuk je i ndikum, Kush po
genjen ketu tash?
|
|
|
endissi
Denuar
Postime: 1335
Regjisturar me: 1-10-2009
Antar offline
|
|
Disa, me ēka e argumenton ti qe shkelchimi nuk ka punue apo nuk ka shkrue per epoken e re? Ky e dha argumentin qe ka punue, ti me ēka e argumenton te
kunderten?
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Shkelchim  | hahahah sa kam qesh o sa kam qesh...
Disa me kishe than ne pv se jam genjeshtar, ndersa edhe Fatii po ironizon me mu ne lidhje me faktin se a kam qene a jo punetor i gaztes Epoka e Re. Un
nuk e di kend e keni pyet aty mirepo e verteta asht se edhe Muhamet Mavraj edhe Sadik Zeqiri e dijn kete se un kam punu nji kohe korrespondent nga
Kaēaniku dhe plus kam pas shkrime te stilit te analizave ne aspekt politik dhe fetar.
Ne vazhdim po e publikoj nje email qe ma ka dergu Sadik Zeqiri ne kohen kur me kan dhan driten e gjeleber me fillu me shkru:
From: sadik zeqiri (sadikzeqiri@yahoo.com)
You may not know this sender.Mark as safe|Mark as junk
Sent: Friday, October 08, 2004 7:29:56 AM
To: kika_53@hotmail.com
z. Shkelqim, une qe po te shkruaj jam sadik zeqiri drejtor finaciar i gazetes "Epoka e re"
emailin tuaj e kemi marre dhe ne mendojme qe ti te fillosh te shkruash per neve, pra per gazeten "Epoka e re", por shkrimet te kene karaketin
serioz.
respekt sadik zeqiri
Nr. Tel. +377 (0) 44 127 434
e-mail: sadiku@epokaere.com
sadikzeqiri@yahoo.com
[url]http://www.epokaere.com | [/url]
Ok,sa per emrat qe i ke ceke dhe email adresen e tije,ate munde ta bone gjdo kushe sepse jan te publikuare ne gazete emrat e
tyre,emailat,nr.telefonit.
Ok ,do ti pyse edhe keta dy persona qe i permende tij,por une e kam pyte Redaktorine e gazetes dhe ai tha nuk ka punuar.
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Shkelchim  | | Edhe harrova te shtoj qe dul ne sheh se je i ndikum nga kjo gazete per faktin se je punetor aty, ndersa ma heret the qe nuk je i ndikum, Kush po
genjen ketu tash? |
O zoteri une nuk jam i ndikum nga kjo gazete,se une edhe pa punar ne kete gazete e kam pas te njejtin mendim per Rugoven qysh e kam edhe tani.
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga endissi  | | Disa, me ēka e argumenton ti qe shkelchimi nuk ka punue apo nuk ka shkrue per epoken e re? Ky e dha argumentin qe ka punue, ti me ēka e argumenton te
kunderten? |
Te shkruash per gazete,dallone nga ajo te punoshe,se cdo njeri munde te beje shkrime,fetare,politike,dhe te ja botone gazeta.
Une siq thash edhe me larte,e kam pyte Redaktorine e gazetes dhe ai tha qe nuk ka punuar,tash une nuk di kujte ti besoje.
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Antar offline
|
|
Thash kam shkru analiza po edhe kam punu si korrespndent duke raportu nga Kaēaniku.
Ndersa, nuk kam nevoj me i ndreq qysh po thu ato emna e sene tjera por e kopjova emailin ne teresi edhe e postova ketu. Pune e madhe pse nuk bindesh
ti, po saber sa t'i skanoj raportet me emen e mbiemen edhe tana fol ckadush, mirepo nese i thue vetes musliman ateher nuk te lejohet nji sjellje e
tille me hamendje dhe me prejudikime e paragjykime, sepse keto ndalohen rreptesisht. Ndersa per shpfifjet ndoshta e din ma mir se un qysh denohet me
Islam.
Per t'mire
|
|
|
endissi
Denuar
Postime: 1335
Regjisturar me: 1-10-2009
Antar offline
|
|
Disa, mos i ndrysho fjalet tani, ti the qe s'ka punue ne kuptimin qe as nuk ka shkrue fare. Ndersa tani, pasi ta argumentoi ai kete, ti ndalesh e
kujtohesh se kujt t'i besosh, atyne qe ta ka thane me goje qe nuk ka punue apo ketij qe ta dha argumentin me email te dergum nga ai! A thu kujt duhet
t'i besosh gojedhanes apo argumentit me shkrim? Ncncncn...
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Shkelchim  | Thash kam shkru analiza po edhe kam punu si korrespndent duke raportu nga Kaēaniku.
Ndersa, nuk kam nevoj me i ndreq qysh po thu ato emna e sene tjera por e kopjova emailin ne teresi edhe e postova ketu. Pune e madhe pse nuk bindesh
ti, po saber sa t'i skanoj raportet me emen e mbiemen edhe tana fol ckadush, mirepo nese i thue vetes musliman ateher nuk te lejohet nji sjellje e
tille me hamendje dhe me prejudikime e paragjykime, sepse keto ndalohen rreptesisht. Ndersa per shpfifjet ndoshta e din ma mir se un qysh denohet me
Islam.
Per t'mire |
O vella,shkrime munde te beje cdo kushe dhe ti botoje ne X gazeten,por te punosh eshte krejte ndryshe.
Une as nuk po shpifi as sene,por po te them se e kam pyte ketu nje puntore dhe ai me tha qe ti nuk ke punuar,ndoshta ai e ka gabime?
Me t'mira
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga endissi  | | Disa, mos i ndrysho fjalet tani, ti the qe s'ka punue ne kuptimin qe as nuk ka shkrue fare. Ndersa tani, pasi ta argumentoi ai kete, ti ndalesh e
kujtohesh se kujt t'i besosh, atyne qe ta ka thane me goje qe nuk ka punue apo ketij qe ta dha argumentin me email te dergum nga ai! A thu kujt duhet
t'i besosh gojedhanes apo argumentit me shkrim? Ncncncn... |
endiss,une asnjeher nuk i kam thane Shkelchimit qe ,nuk ke botuar shkrime ne gazete,por i kam thene se e kam pyte nje punotre dhe ai me ka thene qe
nuk ka punuar,lexoje komentet me kujdese dhe do ta gjesh te verteten.
Me t'mira
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Disa  | Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Shkelchim  | Thash kam shkru analiza po edhe kam punu si korrespndent duke raportu nga Kaēaniku.
Islam.
Per t'mire |
O vella,shkrime munde te beje cdo kushe dhe ti botoje ne X gazeten,por te punosh eshte krejte ndryshe.
Une as nuk po shpifi as sene,por po te them se e kam pyte ketu nje puntore dhe ai me tha qe ti nuk ke punuar,ndoshta ai e ka gabime?
Me t'mira |
heheh po duhesh te msohesh njiher e pergjithmon se per ta akuzu diken duhesh me pas fakte te mjaftushme, sepse nuk asht e mjaftushme veq pse e ke pyt
nje punetor. Un po them qe pervec qe kam shkrujt analiza kam qen edhe korrespondent nga Kaēaniku, ti a po kupton a jo?
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
OK,po e leme qe ke punuar,po mune te me thuash se paku nje emer te Redaktorit te atehershem.?
Me t'mira
[Modifiko 12-3-2010 nga Disa]
|
|
|
Directori
Anetar i ri

Postime: 21
Regjisturar me: 2-3-2010
Antar offline
|
|
po shkruj ne lidhje me temen, dallime ka shum, edhe keq shum per ate qe mendon me hap ket debat, Figura e Dr. Ibrahim Rugoves eshte shum e madhe,
Rugova ka pas shpirt te pastert, ka luftu per te drejtat e popullit te vet, ka dit si, dhe sot ne po e gezoim frymen e lir duke ju falenderu Rugoves,
e per Millosheviqin skisha me fol per at qen, pasi qe dihet kush ka qen, komunist, qetnik, shkavell, gjitha te kqijat qe i ka nje njeri i ka pas
Millosheviqi
|
|
|
Shkelchim
Anetar i besuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Disa  | OK,po e leme qe ke punuar,po mune te me thuash se paku nje emer te Redaktorit te atehershem.?
Me t'mira
[Modifiko 12-3-2010 nga Disa] |
uhaaa po cka po ma nin mu allahile qysh e le ti ose a beson a jo, tek e fundit nuk je askushi me te dhan pergjegjesi un ty...Un po them qe kam punu
edhe kam shkru edhe ta postova emailin e shume shpejt muj mi qit edhe shkrimet ose raportet me emrin tim...Tash mos ta zgasim ket muhabet ma shume,
poenta ishte se ajo gazete asht gazete adoleshntesh edhe teper ekstremiste. Dhe po shihet prej "ballanit" qe ju jeni i ndikum prej saj... S'ki qka
shton ma teper ketu...
|
|
|
| Faqe:
1
2
3
4 |