| Faqe:
1
2
3 |
| Autori: |
Subjekti: Albin Kurti |
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Postime: 1104
Regjisturar me: 21-6-2010
Antar offline
|
|
Behxhet Pacolli eshte ai i cili ne vitin 2000 kur po gjykoheshin grupi i gjakovareve te perbere prej 145 vetave ne Beograd dergoj dhjetra avokat nga
Rusia per ti mbrojtur keta burra te cilet kishin mbetur si peshku ne zall.
Poashtu nuk duhet harruar kontributin e tij per lirimin e Shqipe Habibit nga Peja e cila ishte kidnapuar nga rebelet ne Avganistan.
Mbi 6.000 familje ne kosove i kane djemte e tyre te punesuar ne firmen e famshme MABETEX.
Poashtu edhe shum student perfitojn nga bursat qe ju dhuron Pacolli e mos te flasim per familjet e varfera te cilat shteti i Kosoves i ka harruar.
Keto jane vetem disa nga argumentet qe i di per te e ku jane te tjerat qe ne nuk i dime.
|
|
|
Lynkessta
Anetar i besuar

Postime: 552
Regjisturar me: 29-6-2010
Vendndodhja: Ny
Antar offline
|
|
Disaa nuk bera Krahasim ne mes Kurtit dhee Pacollit se nuk behet dot ai krahasim une e di ndoshta shume me miree veprimatirin e Albinit,une po beja
krahasim ne mes atyre qe jan ne pushtet dhe PAcollit dhe te tregova disa arsye pse esht me mire ky e jo ata ,kur duet te zgjedhesh mes dy te keqijave
me mire esht te zgjedhesh te keqen me te mire,se normal qe une e di cka eshte e mira .....
|
|
|
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Behxhet Pacolli eshte edhe me i mire se Albin Kurti.Poashtu eshte edhe me patriot.
Albin Kurtit nuk i pret sopata me nje vend.tani vendosi te hyj ne politik kurse vet nuk i pranon pakon e Ahtisarit e as institucionet e shtetit.
Albin Kurti eshte njeri patriot por ai dhe Adem Demaqi nuk kane lidhje me politike.Po ta udheheqin ata shtetin do te ishin me te zi se Hugo Chavez e
Fidel Kastro.
Sepse te gjithe keta kane qene ikona te popullit te tyre por kur erdhen ne pushtet ateher populli filloj ti mallkoj.
Ata qe kane para duhet ta udheheqin shtetin e jo ata qe vijne ne pushtet per te vjedhur.
Njejte si Albini ka qene edhe Driton Lajqi e Bujar Dugolli,te cilet u rrahen brutalisht nga policia serbe ne PROTESTAT STUDENTORE TE 1 TETORIT
1997,por qfare ndodhi me ta pasi erdhen ne pushtet?
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Postime: 3016
Regjisturar me: 9-9-2009
Antar offline
|
|
Sulejman Bej,me vjen keq te them,por ti dhe politika jeni shum large..............!
Ushtri Çlirimtare lufton motra e vllau
Plumat drejt nshkije e ni bes te All-llahu.
|
|
|
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Ka mundesi Disa,sepse edhe une jam njeri dhe eshte normale qe gaboj ama ky eshte mendimi im sidoqoft respekt per ju.
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Vellacko sigurishte qe je shum gabim,por njerezit si Adem Demaci dhe Albin Kurti lindin njeher ne 100 vjet.
Tregoma kontributin e Behgjet Pacollit qe e ka bere per Kosoven?!!!
Me t'mira vella...
|
|
|
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Kontributin e Behxhet Pacollit ta kam treguar me lart.Por ka edhe tjera si kontributi per njohjen e Kosoves,kontributi ne sport,ne sherimin e femijeve
te cilet jane te semure nga zemra etj.etj.
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Thenie: Postuar Orgjinalisht nga Sulejman Bej  | | Kontributin e Behxhet Pacollit ta kam treguar me lart.Por ka edhe tjera si kontributi per njohjen e Kosoves,kontributi ne sport,ne sherimin e femijeve
te cilet jane te semure nga zemra etj.etj. |
Auuuuuuuuu cka ke than ti more djale,por kete nuk e ka bere vetem Pacolli por e kan bere shum shqiptar tjere edhe pse kan qen financiarisht me keq se
pacolli.
Por ate qe e ka bere Adem Demaci dhe Albin Kurti te jemi te sinqerte nuk e ka bere asnje shqiptar.
|
|
|
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
E ka bere Imam Muhamed Nasirudin el Albani i cili me ndihmen e All-llahut te Lartesuar e udhezoj kete popull nga erresira ne drite.Librat e tij ka
qene shkas qe shumica e njerezve ta pastrojne besimin e tyre dhe ti kthehen sinqerisht rruges se drejte dhe fisnike.
|
|
|
Disa
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
O vella nuk po flase per qeshtje fetare por kombetare,edhe tjetra "Imam Muhamed Nasirudin el Albani|,a ka vujte burgun siq e ka vujte Adem Demaci dhe
Albin Kurti.?!
|
|
|
Sulejman Bej
Anetar i nderuar

Antar offline
|
|
Po e ka vuajtur ne Siri more vllaqko.Poashtu pjese e nje populli eshte edhe feja sepse populli ose kombi pa fe eshte sikur shtepia pa kulm.
Imam Muhamed Nasirudin el Albani me dijenin e tij si dhe me kontributin e tij i ka ndihmuar shume ketij populli dhe poashtu edhe popujve tjer.Nuk
eshte kontribut vetem kontributi me para apo edhe me luft por edhe me dije.Ky popull ka pasur shum nevoj per njohuri fetare.
|
|
|
| Faqe:
1
2
3 |